Na ruku vám půjčí v Kolíně KSN Investments

Ať již jste soukromá osoba nebo podnikatel, občas se možná dostanete do situace, kdy by se vám nějaká ta hotovost navíc „zatraceně hodila“. A pokud navíc máte nějaký důvod, proč si rozhodně nepřejete, aby prošla přes váš bankovní účet, zvažte možnost obrátit se na kolínskou investiční společnost KSN Investments. V případě zájmu a splnění jednoduchých podmínek vám tu rádi půjčí na ruku.

Půjčka do 30 000 korun

Potřebujete-li částku do 30 000 korun, postačí vám jako záruka směnka vlastní, není potřeba spoludlužník, ručitel, ani zástava. Půjčku do 30 000 pro vás KSN Investments vyřídí do 24 hod. Předložit musíte jen dva doklady totožnosti s fotografií a splnit podmínku zletilosti a trvalého pobytu na území ČR. Běžně se při schvalování půjčky neprověřují registry dlužníků, zejména předložíte-li i potvrzení o výši příjmu, které je však jen výhodou, nikoliv podmínkou. Neměli byste však mít více než jeden záznam v centrální evidenci exekucí. Půjčku budete splácet v pravidelných anuitních splátkách, jejichž výše je stanovena minimálně 15% vypůjčené jistiny, přičemž první splátku je možno odeslat teprve po 30 dnech od podpisu smlouvy. Po dohodě je možný odklad splátek, žádné poplatky se předem neplatí a úroková sazba se určuje individuálně dle bonity žadatele.

Půjčka do 200 000 korun

Jste-li podnikatel, můžete získat i mnohonásobně vyšší částku, až do výše 200 000 Kč. Podmínky jsou v podstatě totožné, navíc musíte jen předložit dvě daňová přiznání a originál živnostenského oprávnění nebo koncesní listinu. Také se u částek nad 30 000 Kč vyžaduje ručitel nebo zástava, což poněkud pozdrží vyřízení půjčky – až na 48 hodin.

Přečtěte si:  Půjčky bez registru a poplatku ihned v Ostravě